Frisse kipsalade met druiven & bleekselderij

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 5 minuten
  • 1 persoon
342kcal Per persoon
Eiwit
24g Eiwit
Koolhydraten
20g Koolhydraten
Vet
18g Vet
Voedingsvezel
2g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 handje rucola
  • 125 gram gerookte kipreepjes
  • 15 stuk druiven
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel halfvolle yoghurt (*lactosevrij)
  • 1 theelepel mosterd (grof)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Snijd de bleekselderij in plakjes.
  2. Schep de rucola in een kom en voeg de bleekselderij, kipreepjes en druiven toe.
  3. Maak een dressing van de mayonaise, yoghurt en mosterd. Meng de dressing door de salade.

Tip van FitChef

Onderweg? Neem de salade mee in een afsluitbaar bakje. Neem de dressing apart mee in een plastic zakje. Knip op het moment van eten het puntje van het plastic zakje en knijp de dressing boven de salade uit.