Linzensalade met peer & blauwe bessen
Linzensalade met peer & blauwe bessen
320kcal Per persoon
10g Eiwitten
45g Kh
11g Vetten
15g Vezels
Ingrediënten
- 100 gram blauwe bessen (diepvries)
- 150 gram linzen, uit blik
- 1 peer
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- ½ citroen
- 1 handje spinazie (25 g)
Zo maak je dit recept
- Laat de blauwe bessen ontdooien. Spoel de linzen in een vergiet met koud water. Schil de peer en snijd in stukjes.
- Meng in een bakje de olie met een kneepje citroensap, peper en zout. Klop tot een dressing.
- Meng de linzen, peer, blauwe bessen en de spinazie door elkaar. Verdeel de dressing over de linzensalade.
Tip van FitChef
1. Neem de linzensalade mee in een afsluitbare kom.
2. Vervang de spinazie eens door veldsla.