Linzensalade met peer & blauwe bessen

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 5 minuten
  • 1 persoon
325kcal Per persoon
Eiwit
11g Eiwit
Koolhydraten
46g Koolhydraten
Vet
11g Vet
Voedingsvezel
16g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 100 gram blauwe bessen (diepvries)
  • 150 gram linzen, uit blik
  • 1 peer
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • ½ citroen
  • 50 gram spinazie
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Laat de blauwe bessen ontdooien. Spoel de linzen in een vergiet met koud water. Schil de peer en snijd in stukjes.
  2. Meng in een bakje de olie met een kneepje citroensap, peper en zout. Klop tot een dressing.
  3. Meng de linzen, peer, blauwe bessen en de spinazie door elkaar. Verdeel de dressing over de linzensalade.

Tip van FitChef

1. Neem de linzensalade mee in een afsluitbare kom.
2. Vervang de spinazie eens door veldsla.