Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Linzensalade met peer & blauwe bessen

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Linzensalade met peer & blauwe bessen
320kcal Per persoon
Eiwit
10g Eiwit
Koolhydraten
45g Koolhydraten
Vet
11g Vet
Voedingsvezel
15g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 100 gram blauwe bessen (diepvries)
  • 150 gram linzen, uit blik
  • 1 peer
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • ½ citroen
  • 1 handje spinazie
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Laat de blauwe bessen ontdooien. Spoel de linzen in een vergiet met koud water. Schil de peer en snijd in stukjes.
  2. Meng in een bakje de olie met een kneepje citroensap, peper en zout. Klop tot een dressing.
  3. Meng de linzen, peer, blauwe bessen en de spinazie door elkaar. Verdeel de dressing over de linzensalade.

Tip van FitChef

1. Neem de linzensalade mee in een afsluitbare kom.
2. Vervang de spinazie eens door veldsla.