Gehakt met Chinese wokgroenten

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 15 minuten
  • 1 persoon
420kcal Per persoon
Eiwit
34g Eiwit
Koolhydraten
11g Koolhydraten
Vet
23g Vet
Voedingsvezel
8g Voedingsvezel

Ingrediƫnten

  • 1 stuk ui
  • 1 teen knoflook
  • 0,5 eetlepel olijfolie
  • 150 gram mager rundergehakt
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 200 gram Chinese wokgroenten
  • 1 theelepel sambal badjak
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Snipper de ui en pers de knoflook.
  2. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui met knoflook.
  3. Bak het gehakt mee tot het rul en gaar is. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
  4. Voeg de Chinese wokgroenten met sambal toe en roerbak het geheel nog 5 minuten.