Nieuw!

Gevulde courgette met tonijn uit de oven

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 30 minuten
  • 1 persoon
512kcal Per persoon
Eiwit
56g Eiwit
Koolhydraten
23g Koolhydraten
Vet
20g Vet
Voedingsvezel
5g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 stuk courgette
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 stuk sjalotje
  • 1 stuk rode paprika
  • 1 teen knoflook
  • 160 gram tonijn uit blik (in water)
  • 40 gram geraspte belegen kaas (30+)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Snijd de courgette in de lengte doormidden en hol de helften uit met een lepel. Leg de halve courgette bootjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en besmeer de courgette met olie. Zet 10 minuten in de oven.
  3. Maak ondertussen de vulling. Snipper het sjalotje, snijd de paprika in blokjes en pers het teentje knoflook. Meng dit met de tonijn in een kommetje.
  4. Haal de courgette uit de oven. Schep de vulling erop en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de gevulde courgette nog 15 minuten in de oven.

Benodigdheden

  • Bakplaat met bakpapier