⏰ 42% korting op jaarlidmaatschap!

2d03u06m02s

Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Havermout met banaan, appel & kaneel

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Havermout met banaan, appel & kaneel
474kcal Per persoon
Eiwit
16g Eiwit
Koolhydraten
86g Koolhydraten
Vet
7g Vet
Voedingsvezel
10g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 250 ml halfvolle melk
  • 40 gram havermout
  • 1 appel
  • 1 snufje kaneel
  • 1 banaan
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Breng in een pan de melk aan de kook en strooi de havermout erin. Kook de havermout al roerend op zacht vuur tot een lekkere pap.
  2. Snijd intussen de appel in vieren, verwijder het klokhuis en schil de parten. Snijd de appelparten in heel kleine stukjes. Schep de appelstukjes met kaneel door de havermoutpap in de pan en warm nog 2-3 minuten mee. Snijd intussen de banaan in plakjes. 
  3. Schep de havermoutpap in een wijde kom en leg de plakjes banaan erop.

Tip van FitChef

Deze havermout met banaan, appel en kaneel is ook lekker met stukjes noot.