Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Havermout met banaan, appel & kaneel

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Havermout met banaan, appel & kaneel
474kcal Per persoon
Eiwitten
16g Eiwitten
Kh
86g Kh
Vetten
7g Vetten
Vezels
10g Vezels

Ingrediënten

  • 250 ml halfvolle melk
  • 40 gram havermout
  • 1 appel
  • 1 snufje kaneel (1 g)
  • 1 banaan
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Breng in een pan de melk aan de kook en strooi de havermout erin. Kook de havermout al roerend op zacht vuur tot een lekkere pap.
  2. Snijd intussen de appel in vieren, verwijder het klokhuis en schil de parten. Snijd de appelparten in heel kleine stukjes. Schep de appelstukjes met kaneel door de havermoutpap in de pan en warm nog 2-3 minuten mee. Snijd intussen de banaan in plakjes. 
  3. Schep de havermoutpap in een wijde kom en leg de plakjes banaan erop.

Tip van FitChef

Deze havermout met banaan, appel en kaneel is ook lekker met stukjes noot.