Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Havermout met peer, bramen & kaneel

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Havermout met peer, bramen & kaneel
353kcal Per persoon
Eiwit
15g Eiwit
Koolhydraten
57g Koolhydraten
Vet
7g Vet
Voedingsvezel
11g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 250 ml halfvolle melk
  • 40 gram havermout
  • 1 peer
  • 50 gram bramen (diepvries)
  • 1 snufje kaneel
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Breng in een pan de melk aan de kook en strooi al roerend de havermout erin. Kook de havermout al roerend op zacht vuur tot een lekkere pap.
  2. Snijd intussen de peer in vieren, verwijder het klokhuis en snijd in stukjes.
  3. Schep de peer en bramen door de havermout en warm 1-2 minuten mee. Schep de havermoutpap in een wijde kom en strooi de kaneel erover.

Tip van FitChef

Deze havermout met peer, bramen en kaneel is nog lekkerder met wat grof gehakte noten.