Nieuw!

Komkommer bootjes met eiersalade

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 10 minuten
  • 1 persoon
218kcal Per persoon
Eiwit
16g Eiwit
Koolhydraten
5g Koolhydraten
Vet
14g Vet
Voedingsvezel
1g Voedingsvezel

Ingrediƫnten

  • 2 stuk ei
  • 0,5 stuk komkommer
  • 1 stengel bleekselderij
  • 40 gram Griekse yoghurt (10%) (*lactosevrij)
  • 1 theelepel mosterd (grof)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Kook de eieren in 8 minuten hard en laat ze schrikken met koud water. Pel de eieren, snijd ze doormidden en laat even afkoelen.
  2. Snijd ondertussen de halve komkommer in de lengte doormidden. Haal de zaadlijst er met een lepel uit. Snijd de bleekselderij in kleine stukjes.
  3. Prak het eigeel met de yoghurt en mosterd. Snijd het eiwit in kleine blokjes. Meng het eiwit en de bleekselderij met het eigeel/mosterd mengsel.
  4. Schep de eiersalade in de komkommerbootjes en breng naar wens op smaak met peper en zout.

Tip van FitChef

Als je van wat pit houdt kun je er ook wat Cayenne peper overheen strooien.