Nieuw!
Rookvlees carpaccio met ei & rucola
Rookvlees carpaccio met ei & rucola
337kcal Per persoon
30g Eiwitten
1g Kh
24g Vetten
1g Vezels
Ingrediënten
- 2 eieren
- 6 plakken rookvlees
- 1 handje rucola (30 g)
- 20 gram geraspte kaas, 30+
- ½ eetlepel kappertjes (5 g)
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
Zo maak je dit recept
- Kook de eieren in een pan met water in 8 minuten gaar. Laat schrikken met koud water. Pel de eieren, laat goed afkoelen en snijd dan in dunne plakjes.
- Verdeel de plakjes rookvlees over een bord. Beleg met de plakjes ei en de rucola.
- Strooi hier de geraspte kaas overheen en de kappertjes.
- Breng de rookvlees carpaccio op smaak met peper en zout en besprenkel met de olie.
Tip van FitChef
1. Deze rookvlees carpaccio is lekker met gehalveerde cherrytomaatjes.
2. Gebruik in plaats van het rookvlees eens rosbief.
3. De geraspte kaas kun je vervangen door Parmezaanse kaas.