⏱42% Black Friday Korting!

1d01u42m55s

Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Maaltijdsalade met avocado, olijven & yoghurtdressing

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Maaltijdsalade met avocado, olijven & yoghurtdressing
295kcal Per persoon
Eiwit
12g Eiwit
Koolhydraten
17g Koolhydraten
Vet
20g Vet
Voedingsvezel
18g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 150 gram sperziebonen (diepvries)
  • 80 gram doperwten, uit blik
  • ½ avocado
  • 1 teen knoflook
  • 50 ml halfvolle yoghurt
  • ½ eetlepel witte wijnazijn
  • 1 handje veldsla
  • 8 zwarte olijven
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Kook de sperziebonen volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
  2. Spoel de doperwten in een vergiet met water. Schil de avocado en snijd in repen. Pers de knoflook uit.
  3. Maak een dressing van de yoghurt, wijnazijn en de knoflook. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Maak een salade van de veldsla, sperziebonen, doperwten en de olijven. Verdeel de avocado over de salade. Sprenkel wat dressing over de maaltijdsalade en geef de rest van de dressing erbij.

Tip van FitChef

Lekker met geroosterde pijnboompitten en trostomaatjes.