Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Salade met sugarsnaps, rosbief & ei

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Salade met sugarsnaps, rosbief & ei
321kcal Per persoon
Eiwit
24g Eiwit
Koolhydraten
20g Koolhydraten
Vet
16g Vet
Voedingsvezel
11g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 200 gram sugar snaps
  • 100 gram wortel
  • 5 radijsjes
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 eetlepel sojasaus
  • ½ limoen
  • 1 handje gemengde sla
  • 4 plakken rosbief
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Breng water aan de kook en laat het ei in een pannetje 6-8 minuten koken. Laat het ei schrikken en snijd in vieren.
  2. Was de sugarsnaps en verwijder de puntjes. Kook de sugarsnaps 5 minuten in een laagje water. Giet ze dan af, spoel na met koud water en laat uitlekken.
  3. Snijd de wortel met een dunschiller in de lengte in lange slierten. Snijd de radijsjes in plakjes.
  4. Maak een dressing van de olie, sojasaus en 1 eetlepel limoensap.
  5. Verdeel de sla, sugarsnaps, wortel en radijs op een diep bord. Giet de dressing erover en hussel door elkaar. Leg tot slot het ei en de plakjes rosbief op de salade. Breng op smaak met peper en zout.

Tip van FitChef

Ook lekker om wat chili flakes over de salade te verdelen.