Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Salade met sugarsnaps, rosbief & ei

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Salade met sugarsnaps, rosbief & ei
413kcal Per persoon
Eiwitten
32g Eiwitten
Kh
24g Kh
Vetten
21g Vetten
Vezels
13g Vezels

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 250 gram sugar snaps
  • 125 gram wortel
  • 5 radijsjes
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 1 eetlepel sojasaus (10 ml)
  • ½ limoen
  • 1 handje gemengde sla (30 g)
  • 4 plakken rosbief
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Breng water aan de kook en laat de eieren in een pannetje 6-8 minuten koken. Laat de eieren schrikken en snijd ze in vieren.
  2. Was de sugarsnaps en verwijder de puntjes. Kook de sugarsnaps 5 minuten in een laagje water. Giet ze dan af, spoel na met koud water en laat uitlekken.
  3. Snijd de wortel met een dunschiller in de lengte in lange slierten. Snijd de radijsjes in plakjes.
  4. Maak een dressing van de olie, sojasaus en 1 eetlepel limoensap.
  5. Verdeel de sla, sugarsnaps, wortel en radijs op een diep bord. Giet de dressing erover en hussel door elkaar. Leg tot slot de eieren en de plakjes rosbief op de salade. Breng op smaak met peper en zout.

Tip van FitChef

Ook lekker om wat chili flakes over de salade te verdelen.