Makkelijke frittata met geitenkaas
Makkelijke frittata met geitenkaas
441kcal Per persoon
29g Eiwitten
19g Kh
28g Vetten
9g Vezels
Ingrediënten
- 1 ui
- 1 courgette
- 2 eieren
- 2 eetlepels halfvolle melk (30 ml)
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 100 gram tuinbonen (diepvries)
- 2 schijfjes verse geitenkaas
Zo maak je dit recept
- Snipper de ui en snijd de courgette in blokjes.
- Kluts de eieren met de melk, peper en zout.
- Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 minuut. Voeg de tuinbonen toe en bak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 4 minuten de courgette toe.
- Schenk de geklutste eieren in de pan en verdeel de geitenkaas er in stukjes over. Dek de pan af en laat de frittata in 10-15 minuten garen, tot de bovenkant gestold is.
Tip van FitChef
1. Voeg voor wat extra vulling voorgekookte blokjes aardappel aan de frittata toe.
2. Voor extra pit kun je er chilivlokken doorheen doen of kies voor je favoriete groene kruiden.
3. Garneer met een handje rucola of veldsla.