⏰ Tijdelijk 42% korting op jaarabonnement!

10d19u22m43s

Mexicaanse salade met kidneybonen & avocado

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 5 minuten
  • 1 persoon
393kcal Per persoon
Eiwit
17g Eiwit
Koolhydraten
22g Koolhydraten
Vet
26g Vet
Voedingsvezel
18g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 150 gram kidneybonen
  • ½ avocado
  • ½ citroen
  • ¼ komkommer
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 snufje komijnpoeder
  • 1 handje veldsla
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Spoel de kidneybonen in een vergiet met koud water.
  2. Snijd de avocado in plakjes en sprenkel er wat citroensap over. Snijd de komkommer in plakjes.
  3. Maak een dressing met de olie, een kneepje citroensap en het komijnpoeder. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Hussel in een kom de kidneybonen met sla en komkommer door elkaar. Verdeel de avocado over de salade en sprenkel de dressing erover.

Tip van FitChef

1. Snijd de komkommer in lange linten.
2. Neem de salade mee in een afsluitbare kom.