Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Mexicaanse salade met kidneybonen & avocado

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Mexicaanse salade met kidneybonen & avocado
393kcal Per persoon
Eiwitten
17g Eiwitten
Kh
22g Kh
Vetten
26g Vetten
Vezels
18g Vezels

Ingrediënten

  • 150 gram kidneybonen
  • ½ avocado
  • ½ citroen
  • ¼ komkommer
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 1 snufje komijnpoeder (1 g)
  • 1 handje veldsla (30 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Spoel de kidneybonen in een vergiet met koud water.
  2. Snijd de avocado in plakjes en sprenkel er wat citroensap over. Snijd de komkommer in plakjes.
  3. Maak een dressing met de olie, een kneepje citroensap en het komijnpoeder. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Hussel in een kom de kidneybonen met sla en komkommer door elkaar. Verdeel de avocado over de salade en sprenkel de dressing erover.

Tip van FitChef

1. Snijd de komkommer in lange linten.
2. Neem de salade mee in een afsluitbare kom.