Noedels met kabeljauw, wortel & tuinerwten
Noedels met kabeljauw, wortel & tuinerwten
598kcal Per persoon
32g Eiwitten
69g Kh
22g Vetten
10g Vezels
Ingrediënten
- 1 kabeljauwfilet (diepvries) (à ca. 100 g)
- 1 portie woknoedels
- 1,5 eetlepel (olijf)olie
- 200 gram tuinerwten (diepvries)
- 1 eetlepel chilisaus
Zo maak je dit recept
- Laat de kabeljauw even ontdooien. Snijd de wortel in stukken.
- Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Kook de wortel in 4 minuten beetgaar.
- Snijd de kabeljauw in grove stukken en bestrooi met peper en zout.
- Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de kabeljauw in 5-7 minuten gaar. Haal de stukken vis uit de pan en leg ze even op een bordje.
- Voeg de rest van de olie toe en roerbak de tuinerwten en de wortel in 4 minuten warm en gaar. Schep de noedels door de groenten. Voeg de vis toe en breng op smaak met de chilisaus.
- Serveer de vis met de tuinerwten en wortel bij de noedels.
Tip van FitChef
Bestrooi het gerecht met wat verse peterselie.