Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Noedels met kabeljauw, wortel & tuinerwten

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Noedels met kabeljauw, wortel & tuinerwten
598kcal Per persoon
Eiwit
32g Eiwit
Koolhydraten
69g Koolhydraten
Vet
22g Vet
Voedingsvezel
10g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 kabeljauwfilet (diepvries) (à ca. 100 g)
  • 1 portie woknoedels
  • 1,5 eetlepel (olijf)olie
  • 200 gram tuinerwten (diepvries)
  • 1 eetlepel chilisaus
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Laat de kabeljauw even ontdooien. Snijd de wortel in stukken.
  2. Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. 
  3. Kook de wortel in 4 minuten beetgaar.
  4. Snijd de kabeljauw in grove stukken en bestrooi met peper en zout. 
  5. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de kabeljauw in 5-7 minuten gaar. Haal de stukken vis uit de pan en leg ze even op een bordje. 
  6. Voeg de rest van de olie toe en roerbak de tuinerwten en de wortel in 4 minuten warm en gaar. Schep de noedels door de groenten. Voeg de vis toe en breng op smaak met de chilisaus. 
  7. Serveer de vis met de tuinerwten en wortel bij de noedels.