Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Noedels met kabeljauw, wortel & tuinerwten

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Noedels met kabeljauw, wortel & tuinerwten
598kcal Per persoon
Eiwitten
32g Eiwitten
Kh
69g Kh
Vetten
22g Vetten
Vezels
10g Vezels

Ingrediënten

  • 1 kabeljauwfilet (diepvries) (à ca. 100 g)
  • 1 portie woknoedels
  • 1 ½ eetlepel (olijf)olie (15 ml)
  • 200 gram tuinerwten (diepvries)
  • 1 eetlepel chilisaus (15 ml)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Laat de kabeljauw even ontdooien. Snijd de wortel in stukken.
  2. Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. 
  3. Kook de wortel in 4 minuten beetgaar.
  4. Snijd de kabeljauw in grove stukken en bestrooi met peper en zout. 
  5. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de kabeljauw in 5-7 minuten gaar. Haal de stukken vis uit de pan en leg ze even op een bordje. 
  6. Voeg de rest van de olie toe en roerbak de tuinerwten en de wortel in 4 minuten warm en gaar. Schep de noedels door de groenten. Voeg de vis toe en breng op smaak met de chilisaus. 
  7. Serveer de vis met de tuinerwten en wortel bij de noedels.

Tip van FitChef

Bestrooi het gerecht met wat verse peterselie.