Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Omelet met spinazie & ricotta

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Omelet met spinazie & ricotta
331kcal Per persoon
Eiwit
18g Eiwit
Koolhydraten
7g Koolhydraten
Vet
25g Vet
Voedingsvezel
2g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • ½ rode ui
  • 2 zongedroogde tomaten
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels halfvolle melk
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 handje spinazie
  • 1,5 eetlepel ricotta
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snipper de ui en snijd de zongedroogde tomaten in stukjes.
  2. Breek de eieren boven een kom. Klop de eieren met de melk en wat zout en peper los met een vork.
  3. Verwarm de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 minuten. Voeg dan de zongedroogde tomaatstukjes en de spinazie toe en bak een minuutje mee tot de spinazie slinkt. Schenk het losgeklopte eimengsel in de pan en bak een omelet op laag vuur.
  4. Serveer de omelet op een bord. Verdeel de ricotta erover en vouw de omelet dubbel.

Tip van FitChef

Serveer wat gehalveerde cherrytomaatjes bij de omelet en garneer met verse bieslook.