Nieuw!
Omelet wrap met rosbief
Omelet wrap met rosbief
329kcal Per persoon
21g Eiwitten
3g Kh
26g Vetten
1g Vezels
Ingrediënten
- 2 eieren
- 2 eetlepels halfvolle melk (30 ml)
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 1 eetlepel hummus (20 g)
- 2 plakken rosbief
Zo maak je dit recept
- Breek de eieren boven een kom. Klop de eieren met de melk en wat peper en zout los met een vork.
- Verwarm de olie in een koekenpan. Schenk het eimengsel in de pan en bak op middelhoog vuur een omelet.
- Leg de omelet op een bord en laat een klein beetje afkoelen.
- Besmeer de omelet met de hummus en leg vervolgens de plakjes rosbief erop.
- Rol de wrap op, snijd in tweeën en serveer op een bord.
Tip van FitChef
1. Verdeel een handje sla over de omeletwrap.
2. Het is ook lekker om kruiden als bieslook of oregano door de geklutste eieren te roeren. Of wat sambal.