Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Paprikasoep met eiwraps

  • 20 minuten
  • 1 persoon
Paprikasoep met eiwraps
547kcal Per persoon
Eiwitten
18g Eiwitten
Kh
7g Kh
Vetten
49g Vetten
Vezels
12g Vezels

Ingrediënten

  • 1 paprika mix (3 stuks)
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook (5 g)
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 1 blokje groentebouillon
  • 2 eieren
  • 1 avocado
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de paprika's en ui fijn. Pers het teentje knoflook.
  2. Doe de helft van de olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg ook de paprika en knoflook toe en laat deze 4 minuutjes meebakken.
  3. Voeg vervolgens het bouillonblokje toe en heet water, tot de paprikastukjes net onder water staan. Laat 8 minuten pruttelen.
  4. Kluts ondertussen de eieren in een schaaltje. Verwarm de rest van de olie in een pan. Laat hierin op zacht vuur het eimengsel ongeveer 2 minuten bakken, draai om en bak nog 2 minuten.
  5. Prak de avocado met peper en zout naar smaak en verdeel dit over de eiwrap. Rol de eiwrap op tot een mooi rolletje en snijd hier schijfjes van.
  6. Haal de paprikasoep van het vuur en mix deze met de staafmixer. Serveer de paprikasoep met de eiwraps.

Benodigdheden:

  • Staafmixer

Tip van FitChef

De eiwraps van deze paprikasoep zijn ook lekker met gerookte zalm.