Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Pasta met gehakt, spinazie & champignons

  • 20 minuten
  • 1 persoon
Pasta met gehakt, spinazie & champignons
694kcal Per persoon
Eiwit
47g Eiwit
Koolhydraten
53g Koolhydraten
Vet
33g Vet
Voedingsvezel
9g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 75 gram penne, volkoren
  • 1 teen knoflook
  • 125 gram champignons
  • 1,5 eetlepel (olijf)olie
  • 100 gram spinazie
  • 125 gram rundergehakt, mager
  • 2 eetlepels cottage cheese
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Pers de knoflook. Snijd de champignons in kwarten.
  3. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de champignons in 5 minuten lichtbruin. Voeg na 3 minuten de knoflook toe. Voeg de spinazie hand voor hand toe aan de champignons en laat slinken. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Verhit ondertussen de rest van de olie in een andere koekenpan en bak het gehakt in 3 – 4 minuten rul op hoog vuur. Meng de penne en de cottage cheese door het gehakt en breng op smaak met peper en zout.
  5. Schep de penne op een bord en verdeel de spinazie erover.

Tip van FitChef

Deze pasta is lekker met geraspte Parmezaanse kaas.