Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Penne met bonen & geitenkaas

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Penne met bonen & geitenkaas
545kcal Per persoon
Eiwitten
28g Eiwitten
Kh
71g Kh
Vetten
16g Vetten
Vezels
20g Vezels

Ingrediënten

  • 75 gram penne, volkoren
  • 175 gram sperziebonen (diepvries)
  • 80 gram witte bonen
  • 4 zongedroogde tomaten
  • 2 schijfjes verse geitenkaas
  • 1 theelepel groene pesto (5 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Kook de pasta gaar volgens de verpakking. Kook ook de sperziebonen in een pan met water in 7 minuten gaar.
  2. Spoel de witte bonen in een vergiet af met koud water. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes.
  3. Giet de pasta en sperziebonen af en doe dit samen in één pan. Roer de geitenkaas, pesto, witte bonen en zongedroogde tomaat erdoor tot de geitenkaas is gesmolten. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Serveer de penne met bonen en geitenkaas op een bord.