Nieuw!
Penne met bonen & geitenkaas
Penne met bonen & geitenkaas
545kcal Per persoon
28g Eiwitten
71g Kh
16g Vetten
20g Vezels
Ingrediënten
- 75 gram penne, volkoren
- 175 gram sperziebonen (diepvries)
- 80 gram witte bonen
- 4 zongedroogde tomaten
- 2 schijfjes verse geitenkaas
- 1 theelepel groene pesto (5 g)
Zo maak je dit recept
- Kook de pasta gaar volgens de verpakking. Kook ook de sperziebonen in een pan met water in 7 minuten gaar.
- Spoel de witte bonen in een vergiet af met koud water. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes.
- Giet de pasta en sperziebonen af en doe dit samen in één pan. Roer de geitenkaas, pesto, witte bonen en zongedroogde tomaat erdoor tot de geitenkaas is gesmolten. Breng op smaak met peper en zout.
- Serveer de penne met bonen en geitenkaas op een bord.
Tip van FitChef
Halve some cherry tomatoes and sprinkle them over your penne. They add a sweet and juicy bite.