Nieuw!
Pitabroodje met currygehakt, paprika & taugé
Pitabroodje met currygehakt, paprika & taugé
539kcal Per persoon
35g Eiwitten
47g Kh
23g Vetten
13g Vezels
Ingrediënten
- 1 ui
- 1 rode paprika
- 125 gram taugé
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 100 gram rundergehakt, mager
- ½ eetlepel rode currypasta (10 g)
- 1 pitabroodje, volkoren
Zo maak je dit recept
- Snipper de ui. Snijd de paprika in kleine blokjes. Spoel de taugé in een vergiet af met koud water en laat goed uitlekken.
- Verhit de olie in een pan en en bak de ui en paprika 2 minuten. Voeg dan het gehakt samen met de rode currypasta toe en rul het gehakt tot het gaar is. Zet het vuur uit en roer als laatste de taugé er doorheen. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
- Rooster ondertussen het pitabroodje in de broodrooster of in een grillpan.
- Snijd het pitabroodje open en verdeel de helft van het currygehakt mengsel erin. Serveer de rest los naast het broodje.
Tip van FitChef
Serveer het pitabroodje met currygehakt met een handje sla.