Nieuw!
Pitabroodje met roerei, spinazie & feta
Pitabroodje met roerei, spinazie & feta
474kcal Per persoon
26g Eiwitten
34g Kh
26g Vetten
7g Vezels
Ingrediënten
- 1 pitabroodje, volkoren
- 2 eieren
- 1 ½ eetlepel halfvolle melk (23 ml)
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 1 handje spinazie (25 g)
- 30 gram witte kaas (feta)
Zo maak je dit recept
- Rooster het pitabroodje in een droge koekenpan.
- Klop de eieren en melk met een vork in een schaaltje los.
- Verwarm de olie in een pan. Schenk het eimengsel erin en zet het vuur laag. Blijf roeren tot het ei bijna gestold is. Roer de spinazie erdoor. Zet het vuur uit en roer nog even door. Breng op smaak met peper en zout.
- Snijd het pitabroodje open en vul deze met het roerei. Verkruimel de feta erover. Serveer op een bord.
Tip van FitChef
Dit pitabroodje met roerei is ook lekker met wat tomaatjes.