Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Pompoenpannetje met gehakt & ei

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Pompoenpannetje met gehakt & ei
391kcal Per persoon
Eiwitten
29g Eiwitten
Kh
10g Kh
Vetten
26g Vetten
Vezels
4g Vezels

Ingrediënten

  • 1 ui
  • ½ rode peper
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 200 gram pompoenstukjes
  • 1 theelepel paprikapoeder (2 g)
  • ½ theelepel komijnpoeder (1 g)
  • 100 gram rundergehakt, mager
  • 1 ei
  • 1 bosuitje
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snipper de ui en snijd de rode peper in stukjes.
  2. Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de ui en rode peper een minuut. Voeg dan de pompoenblokjes, paprikapoeder en komijnpoeder toe en bak dit zo’n 4 minuten mee.
  3. Voeg het gehakt toe aan de pan en bak dit 3 minuten mee.
  4. Maak een kuiltje in het pannetje en breek hierin het ei. Doe het deksel op de pan en laat op laag vuur nog 5 minuten stoven tot het ei gaar is.
  5. Snijd de bosui ondertussen in ringetjes.
  6. Schep het pompoenpannetje op een bord, breng op smaak met peper en zout en garneer met de bosui.

Tip van FitChef

Garneer het pompoenpannetje met verse koriander.