Nieuw!
Pompoenpannetje met gehakt & ei
Pompoenpannetje met gehakt & ei
452kcal Per persoon
35g Eiwitten
8g Kh
31g Vetten
3g Vezels
Ingrediënten
- ½ ui
- ½ rode peper
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 200 gram pompoenstukjes
- 1 theelepel paprikapoeder (2 g)
- ½ theelepel komijnpoeder (1 g)
- 100 gram rundergehakt, mager
- 2 eieren
- 1 bosuitje
Zo maak je dit recept
- Snipper de ui en snijd de rode peper in stukjes.
- Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de ui en rode peper een minuut. Voeg dan de pompoenblokjes, paprikapoeder en komijnpoeder toe en bak dit zo’n 4 minuten mee.
- Voeg het gehakt toe aan de pan en bak dit 3 minuten mee.
- Maak 2 kuiltjes in het pannetje en breek hierin de 2 eieren. Doe het deksel op de pan en laat op laag vuur nog 5 minuten stoven tot de eieren gaar zijn.
- Snijd de bosui ondertussen in ringetjes.
- Schep het pompoenpannetje op een bord, breng op smaak met peper en zout en garneer met de bosui.
Tip van FitChef
Garneer het pompoenpannetje met verse koriander.