Ricottakwark met perzik & rozijnen
Ricottakwark met perzik & rozijnen
311kcal Per persoon
27g Eiwitten
38g Kh
6g Vetten
2g Vezels
Ingrediënten
- 50 gram perziken (diepvries)
- 2 eetlepels ricotta (40 g)
- 25 gram rozijnen
- 250 gram magere kwark
Zo maak je dit recept
- Laat de perziken in een vergiet een paar minuten op kamertemperatuur komen. Pureer de perziken in een hoge kom met de staafmixer.
- Roer in een bakje de ricotta en de rozijnen door de kwark.
- Maak laagjes in een glas. Eerst wat gepureerde perziken, daarna de helft van de ricottakwark. Herhaal dit en sluit af met wat gepureerde perziken.
- Plaats een lange lepel rechtop in je glas en draai een keer stevig rond zodat je een mooie ‘swirl’ krijgt.
Benodigdheden:
- Staafmixer
Tip van FitChef
Heb je geen staafmixer in huis? Snijd de perziken dan in heel kleine blokjes.