Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Ricottakwark met perzik & rozijnen

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Ricottakwark met perzik & rozijnen
311kcal Per persoon
Eiwitten
27g Eiwitten
Kh
38g Kh
Vetten
6g Vetten
Vezels
2g Vezels

Ingrediënten

  • 50 gram perziken (diepvries)
  • 2 eetlepels ricotta (40 g)
  • 25 gram rozijnen
  • 250 gram magere kwark
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Laat de perziken in een vergiet een paar minuten op kamertemperatuur komen. Pureer de perziken in een hoge kom met de staafmixer.
  2. Roer in een bakje de ricotta en de rozijnen door de kwark.
  3. Maak laagjes in een glas. Eerst wat gepureerde perziken, daarna de helft van de ricottakwark. Herhaal dit en sluit af met wat gepureerde perziken.
  4. Plaats een lange lepel rechtop in je glas en draai een keer stevig rond zodat je een mooie ‘swirl’ krijgt.

Benodigdheden:

  • Staafmixer

Tip van FitChef

Heb je geen staafmixer in huis? Snijd de perziken dan in heel kleine blokjes.