Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Ricottakwark met perzik & rozijnen

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Ricottakwark met perzik & rozijnen
323kcal Per persoon
Eiwit
27g Eiwit
Koolhydraten
40g Koolhydraten
Vet
6g Vet
Voedingsvezel
2g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 75 gram perziken (diepvries)
  • 2 eetlepels ricotta
  • 25 gram rozijnen
  • 250 gram magere kwark
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Laat de perziken in een vergiet een paar minuten op kamertemperatuur komen. Pureer de perziken in een hoge kom met de staafmixer.
  2. Roer in een bakje de ricotta en de rozijnen door de kwark.
  3. Maak laagjes in een glas. Eerst wat gepureerde perziken, daarna de helft van de ricottakwark. Herhaal dit en sluit af met wat gepureerde perziken.
  4. Plaats een lange lepel rechtop in je glas en draai een keer stevig rond zodat je een mooie ‘swirl’ krijgt.

Benodigdheden

  • Staafmixer

Tip van FitChef

Heb je geen staafmixer in huis? Snijd de perziken dan in heel kleine blokjes.