Roerbak van garnalen, bosui, peultjes & wortel
Roerbak van garnalen, bosui, peultjes & wortel
452kcal Per persoon
33g Eiwitten
56g Kh
11g Vetten
15g Vezels
Ingrediënten
- 125 gram cocktail garnalen (diepvries)
- 200 gram aardappelen, iets kruimig
- 1 bosuitje
- 125 gram wortel
- 250 gram peultjes
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 1 theelepel kerriepoeder (2 g)
Zo maak je dit recept
- Ontdooi de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 cm. Snijd het bosuitje in stukken van 2 cm. Snijd de wortel in plakken. Halveer de peultjes.
- Verwarm de olie in een wok en roerbak de garnalen 2 minuten. Schep ze op een bord.
- Schep de aardappel en groenten door de olie in de wok en strooi er zout en kerriepoeder over. Roerbak 3-4 minuten. Schenk er wat water bij en smoor in nog 3-4 minuten gaar. Schep de garnalen erdoor en warm de roerbak nog even door.
Tip van FitChef
Garneer de roerbak met wat peterselie.