Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Roerbak van garnalen, bosui, peultjes & wortel

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Roerbak van garnalen, bosui, peultjes & wortel
449kcal Per persoon
Eiwit
32g Eiwit
Koolhydraten
56g Koolhydraten
Vet
11g Vet
Voedingsvezel
15g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 125 gram cocktail garnalen (diepvries)
  • 200 gram aardappelen, iets kruimig
  • 1 bosuitje
  • 150 gram wortel
  • 200 gram peultjes
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 theelepel kerriepoeder
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Ontdooi de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 cm. Snijd het bosuitje in stukken van 2 cm. Snijd de wortel in plakken. Halveer de peultjes.
  3. Verwarm de olie in een wok en roerbak de garnalen 2 minuten. Schep ze op een bord. 
  4. Schep de aardappel en groenten door de olie in de wok en strooi er zout en kerriepoeder over. Roerbak 3-4 minuten. Schenk er wat water bij en smoor in nog 3-4 minuten gaar. Schep de garnalen erdoor en warm de roerbak nog even door.

Tip van FitChef

Garneer de roerbak met wat peterselie.