Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Roerbak van garnalen, bosui, peultjes & wortel

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Roerbak van garnalen, bosui, peultjes & wortel
452kcal Per persoon
Eiwitten
33g Eiwitten
Kh
56g Kh
Vetten
11g Vetten
Vezels
15g Vezels

Ingrediënten

  • 125 gram cocktail garnalen (diepvries)
  • 200 gram aardappelen, iets kruimig
  • 1 bosuitje
  • 125 gram wortel
  • 250 gram peultjes
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 1 theelepel kerriepoeder (2 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Ontdooi de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 cm. Snijd het bosuitje in stukken van 2 cm. Snijd de wortel in plakken. Halveer de peultjes.
  3. Verwarm de olie in een wok en roerbak de garnalen 2 minuten. Schep ze op een bord. 
  4. Schep de aardappel en groenten door de olie in de wok en strooi er zout en kerriepoeder over. Roerbak 3-4 minuten. Schenk er wat water bij en smoor in nog 3-4 minuten gaar. Schep de garnalen erdoor en warm de roerbak nog even door.

Tip van FitChef

Garneer de roerbak met wat peterselie.