Rosbief salade met pesto mayonaise

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 5 minuten
  • 1 persoon
252kcal Per persoon
Eiwit
10g Eiwit
Koolhydraten
10g Koolhydraten
Vet
19g Vet
Voedingsvezel
4g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 3 plakken rosbief
  • 1 rode ui
  • 6 cherry tomaten
  • 1 handje veldsla
  • 2 theelepels groene pesto
  • 1 eetlepel mayonaise
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Halveer de plakken rosbief. Snijd de helft van de ui in ringen en halveer de tomaatjes.
  2. Schep de sla in een kom en verdeel de rosbief, ui en tomaatjes erover.
  3. Meng de pesto met de mayonaise en druppel over de salade.

Tip van FitChef

Neem de salade mee in een afsluitbaar bakje.