Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Roze couscous met geitenkaas bolletjes

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Roze couscous met geitenkaas bolletjes
442kcal Per persoon
Eiwitten
21g Eiwitten
Kh
61g Kh
Vetten
12g Vetten
Vezels
11g Vezels

Ingrediënten

  • 70 gram couscous
  • ¼ blokje groentebouillon
  • 3 mini rode bietjes, gekookt
  • 1 bosuitje
  • ½ citroen
  • 1 handje veldsla (30 g)
  • 50 gram geitenkaas bolletjes
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Doe de couscous in een schaaltje samen met het bouillonblokje en overgiet met gekookt water tot het net onder water staat. Dek het schaaltje af en laat wellen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de bietjes in kleine blokjes en de bosui in ringetjes.
  3. Roer de couscous los met een vork.
  4. Doe de couscous, bietjes en bosui in een kom en roer goed door tot de couscous roze kleurt.
  5. Breng de couscous op smaak met wat citroensap, peper en zout.
  6. Roer de veldsla door de couscous en strooi de geitenkaasbolletjes over de salade.

Tip van FitChef

Garneer met verse munt of dille.