Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Salade met cannellini bonen & kipreepjes

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Salade met cannellini bonen & kipreepjes
324kcal Per persoon
Eiwitten
27g Eiwitten
Kh
24g Kh
Vetten
13g Vetten
Vezels
8g Vezels

Ingrediënten

  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 rode paprika
  • ½ rode ui
  • 100 gram cannellini bonen
  • 100 gram gerookte kipreepjes
  • 1 handje rucola (30 g)
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 1 eetlepel witte wijnazijn (15 ml)
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden, gedroogd (2 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de bleekselderij en paprika in blokjes. Snipper de ui. Spoel de cannellinibonen af met koud water.
  2. Verdeel de bleekselderij, paprika en rode ui samen met de cannellinibonen, kipreepjes en rucola in een kom.
  3. Maak een dressing van de olie, azijn en Italiaanse kruiden. Meng deze door de salade en hussel goed door elkaar. Breng naar wens op smaak met wat peper en zout.
  4. Serveer de salade in een kom of diep bord.

Tip van FitChef

Bereid de salade in een afsluitbaar bakje als je deze lunch wilt meenemen.