Nieuw!
Salade met cannellini bonen & kipreepjes
Salade met cannellini bonen & kipreepjes
324kcal Per persoon
27g Eiwitten
24g Kh
13g Vetten
8g Vezels
Ingrediënten
- 1 stengel bleekselderij
- 1 rode paprika
- ½ rode ui
- 100 gram cannellini bonen
- 100 gram gerookte kipreepjes
- 1 handje rucola (30 g)
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 1 eetlepel witte wijnazijn (15 ml)
- 1 theelepel Italiaanse kruiden, gedroogd (2 g)
Zo maak je dit recept
- Snijd de bleekselderij en paprika in blokjes. Snipper de ui. Spoel de cannellinibonen af met koud water.
- Verdeel de bleekselderij, paprika en rode ui samen met de cannellinibonen, kipreepjes en rucola in een kom.
- Maak een dressing van de olie, azijn en Italiaanse kruiden. Meng deze door de salade en hussel goed door elkaar. Breng naar wens op smaak met wat peper en zout.
- Serveer de salade in een kom of diep bord.
Tip van FitChef
Bereid de salade in een afsluitbaar bakje als je deze lunch wilt meenemen.