Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Salade met gerookte forel, appel & druiven

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Salade met gerookte forel, appel & druiven
584kcal Per persoon
Eiwitten
35g Eiwitten
Kh
43g Kh
Vetten
30g Vetten
Vezels
8g Vezels

Ingrediënten

  • 1 appel
  • 10 druiven
  • 5 radijsjes
  • ½ komkommer
  • 1 krop baby romaine sla
  • 1 forelfilet, gerookt
  • 15 gram gemengde noten, ongebrand en ongezouten
  • 1 ½ eetlepel (olijf)olie (15 ml)
  • 1 eetlepel balsamicoazijn (15 ml)
  • ½ theelepel mosterd (5 g)
  • 1 theelepel honing (8 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de appel in dunne partjes, halveer de druiven en snijd de radijsjes in dunne plakjes. Snijd de komkommer in halve plakjes.
  2. Haal de blaadjes sla los van de krop, was de sla en schud goed uit. Snijd de sla in reepjes.
  3. Doe de sla, appel, druiven, radijs en komkommer in een schaal of diep bord.
  4. Snijd de forel in stukjes en verdeel dit over de salade. Strooi de noten over de salade.
  5. Meng olie, balsamico, mosterd en honing in een schaaltje door elkaar. Verdeel de dressing over de salade en breng op smaak met peper en zout.

Tip van FitChef

1. Garneer deze salade met gerookte forel met verse bieslook.
2. Als je extra groenten wilt toevoegen, dan is geraspte wortel erg lekker.