Thaise salade met kipfilet

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 15 minuten
  • 1 persoon
598kcal Per persoon
Eiwit
47g Eiwit
Koolhydraten
37g Koolhydraten
Vet
26g Vet
Voedingsvezel
10g Voedingsvezel

Ingrediƫnten

  • 150 gram kipfilet
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 stuk courgette
  • 1 stuk rode paprika
  • 1 stuk sjalotje
  • 100 gram wortel
  • 1 eetlepel pindakaas
  • 50 milliliter halfvolle melk (*lactosevrij)
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 0,5 theelepel sambal badjak
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Kruid de kipfilet met wat peper en zout.
  2. Verwarm de olie in een pan en bak hierin de kipfilet gaar.
  3. Maak ondertussen met een spiraalsnijder spaghetti van de courgette. Snijd de rode paprika in dunne reepjes. Snipper het sjalotje. Rasp de wortel. Meng de groenten in een kom met elkaar.
  4. Maak een dressing van de pindakaas, melk, ketjap en sambal.
  5. Serveer de salade met de kip en dressing.

Benodigdheden

  • Spiraalsnijder

Tip van FitChef

1. Lekker met verse koriander en wat limoensap.
2. Geen spiraalsnijder in huis? Rasp de courgette op een grove rasp, dat is net zo lekker.