Verse ravioli met tomatensaus & kappertjes
Verse ravioli met tomatensaus & kappertjes
568kcal Per persoon
18g Eiwitten
73g Kh
23g Vetten
9g Vezels
Ingrediënten
- 125 gram ravioli
- 1 sjalotje
- 1 teen knoflook (5 g)
- 3 tomaten
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 2 eetlepels kappertjes (20 g)
- 25 gram witte kaas (feta)
Zo maak je dit recept
- Bereid de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snipper het sjalotje en pers de knoflook uit. Snijd de tomaten in stukjes.
- Verwarm de olijfolie in een steelpan en fruit de sjalot, knoflook en de helft van de kappertjes op laag vuur een paar minuten. Voeg de tomaatstukjes toe en breng op smaak met peper en zout. Laat dit 3 minuten op laag vuur heel zacht koken totdat de tomaten lekker zacht worden.
- Giet de ravioli af en meng met de tomatensaus. Bestrooi de ravioli met verkruimelde feta en de rest van de kappertjes.
Tip van FitChef
Bestrooi de ravioli met verse, Italiaanse kruiden.