Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Verse ravioli met tomatensaus & kappertjes

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Verse ravioli met tomatensaus & kappertjes
568kcal Per persoon
Eiwitten
18g Eiwitten
Kh
73g Kh
Vetten
23g Vetten
Vezels
9g Vezels

Ingrediënten

  • 125 gram ravioli
  • 1 sjalotje
  • 1 teen knoflook (5 g)
  • 3 tomaten
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 2 eetlepels kappertjes (20 g)
  • 25 gram witte kaas (feta)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Bereid de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snipper het sjalotje en pers de knoflook uit. Snijd de tomaten in stukjes.
  3. Verwarm de olijfolie in een steelpan en fruit de sjalot, knoflook en de helft van de kappertjes op laag vuur een paar minuten. Voeg de tomaatstukjes toe en breng op smaak met peper en zout. Laat dit 3 minuten op laag vuur heel zacht koken totdat de tomaten lekker zacht worden.
  4. Giet de ravioli af en meng met de tomatensaus. Bestrooi de ravioli met verkruimelde feta en de rest van de kappertjes.

Tip van FitChef

Bestrooi de ravioli met verse, Italiaanse kruiden.