Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Viscurry met wortel

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Viscurry met wortel
475kcal Per persoon
Eiwitten
26g Eiwitten
Kh
65g Kh
Vetten
12g Vetten
Vezels
11g Vezels

Ingrediënten

  • 1 kabeljauwfilet (diepvries) (à ca. 100 g)
  • 70 gram zilvervliesrijst
  • 1 ui
  • 250 gram wortel
  • ½ theelepel ras el hanout (1 g)
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Ontdooi de vis volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak. 
  3. Snipper de ui en snijd de wortel in blokjes. Wrijf de vis in met zout en ras el hanout. 
  4. Verwarm de olie in een hapjespan en leg de vis erin. Verdeel de ui en wortel eromheen. Sprenkel er wat water over en smoor de vis en groente afgedekt in 8-10 minuten zachtjes gaar. Keer de vis halverwege en schep de ui en wortel om. 
  5. Serveer de vis met de groenten en rijst.

Tip van FitChef

Garneer deze viscurry met verse koriander.