Viscurry met wortel
Viscurry met wortel
475kcal Per persoon
26g Eiwitten
65g Kh
12g Vetten
11g Vezels
Ingrediënten
- 1 kabeljauwfilet (diepvries) (à ca. 100 g)
- 70 gram zilvervliesrijst
- 1 ui
- 250 gram wortel
- ½ theelepel ras el hanout (1 g)
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
Zo maak je dit recept
- Ontdooi de vis volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak.
- Snipper de ui en snijd de wortel in blokjes. Wrijf de vis in met zout en ras el hanout.
- Verwarm de olie in een hapjespan en leg de vis erin. Verdeel de ui en wortel eromheen. Sprenkel er wat water over en smoor de vis en groente afgedekt in 8-10 minuten zachtjes gaar. Keer de vis halverwege en schep de ui en wortel om.
- Serveer de vis met de groenten en rijst.
Tip van FitChef
Garneer deze viscurry met verse koriander.