Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Wrap met broccoli, kip & kaas

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Wrap met broccoli, kip & kaas
560kcal Per persoon
Eiwitten
43g Eiwitten
Kh
40g Kh
Vetten
25g Vetten
Vezels
8g Vezels

Ingrediënten

  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • ½ theelepel Italiaanse kruiden, gedroogd
  • 100 gram kipfilet
  • 1 broccoli
  • 1 tortilla wrap, meergranen
  • 1 eetlepel zuivelspread
  • 30 gram geraspte kaas, 30+
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Meng de olie, paprikapoeder en Italiaanse kruiden in een schaaltje. Leg de kipfilet erin en wentel deze door de marinade tot deze helemaal bedekt is.
  2. Doe de broccoliroosjes in een pan met water en kook deze in 6 minuten beetgaar.
  3. Verwarm een (grill)pan en bak de kipfilet gaar, zo’n 4 minuten per kant.
  4. Giet de broccoli af en snijd de helft van de roosjes iets fijner. Snijd de kipfilet in plakjes.
  5. Besmeer de wrap met de zuivelspread. Leg in het midden de kipfilet, hier bovenop de fijngesneden broccoli en tot slot de geraspte kaas. Breng op smaak met peper en zout. Vouw de wrap op en gril deze nog even in de pan.
  6. Serveer de wrap op een bord. Serveer de overige broccoliroosjes ernaast.

Tip van FitChef

Strooi wat geroosterde, geschaafde amandelen over de broccoliroosjes.