Nieuw!
Wrap met broccoli, kip & kaas
Wrap met broccoli, kip & kaas
497kcal Per persoon
38g Eiwitten
27g Kh
27g Vetten
8g Vezels
Ingrediënten
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 1 theelepel paprikapoeder (2 g)
- ½ theelepel Italiaanse kruiden, gedroogd (1 g)
- 75 gram kipfilet
- 225 gram broccoliroosjes (diepvries)
- 1 tortilla wrap, meergranen
- 1 ½ eetlepel zuivelspread (30 g)
- 30 gram geraspte kaas, 30+
Zo maak je dit recept
- Meng de olie, paprikapoeder en Italiaanse kruiden in een schaaltje. Leg de kipfilet erin en wentel deze door de marinade tot deze helemaal bedekt is.
- Doe de broccoliroosjes in een pan met water en kook deze in 5 minuten beetgaar.
- Verwarm een (grill)pan en bak de kipfilet gaar, zo’n 4 minuten per kant.
- Giet de broccoli af en snijd de helft van de roosjes iets fijner. Snijd de kipfilet in plakjes.
- Besmeer de wrap met de zuivelspread. Leg in het midden de kipfilet, hier bovenop de fijngesneden broccoli en tot slot de geraspte kaas. Breng op smaak met peper en zout. Vouw de wrap op en gril deze nog even in de pan.
- Serveer de wrap op een bord. Serveer de overige broccoliroosjes ernaast.
Tip van FitChef
Strooi wat geroosterde, geschaafde amandelen over de broccoliroosjes.