Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Wrap met kip, pesto & gegrilde groenten

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Wrap met kip, pesto & gegrilde groenten
436kcal Per persoon
Eiwitten
32g Eiwitten
Kh
32g Kh
Vetten
20g Vetten
Vezels
6g Vezels

Ingrediënten

  • 1 teen knoflook (5 g)
  • 100 gram kipfilet
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 1 rode ui
  • 1 rode paprika
  • 100 gram champignons
  • 1 tortilla wrap, meergranen
  • 1 eetlepel groene pesto (15 g)
  • 1 handje rucola (30 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Hak de knoflook fijn. Snijd de kipfilet in blokjes.
  2. Verhit de olie in een pan en voeg de knoflook toe. Voeg vervolgens de kipblokjes toe en bestrooi met wat peper en zout. Bak de kipblokjes 4-5 minuten goudbruin.
  3. Snijd ondertussen de ui en paprika in blokjes. Snijd de champignons in dunne plakjes.
  4. Voeg de ui, paprika en champignons toe aan de pan en bak dit zo’n 5-7 minuten tot de groenten zacht zijn.
  5. Besmeer de wrap met de pesto en verdeel de kip en groenten eroverheen. Top af met de rucola.
  6. Klap de wrap dubbel en serveer deze op een bord.

Tip van FitChef

Lekker met wat Parmezaanse kaas eroverheen.