Nieuw!
Wrap met kip, pesto & gegrilde groenten
Wrap met kip, pesto & gegrilde groenten
436kcal Per persoon
32g Eiwitten
32g Kh
20g Vetten
6g Vezels
Ingrediënten
- 1 teen knoflook (5 g)
- 100 gram kipfilet
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 1 rode ui
- 1 rode paprika
- 100 gram champignons
- 1 tortilla wrap, meergranen
- 1 eetlepel groene pesto (15 g)
- 1 handje rucola (30 g)
Zo maak je dit recept
- Hak de knoflook fijn. Snijd de kipfilet in blokjes.
- Verhit de olie in een pan en voeg de knoflook toe. Voeg vervolgens de kipblokjes toe en bestrooi met wat peper en zout. Bak de kipblokjes 4-5 minuten goudbruin.
- Snijd ondertussen de ui en paprika in blokjes. Snijd de champignons in dunne plakjes.
- Voeg de ui, paprika en champignons toe aan de pan en bak dit zo’n 5-7 minuten tot de groenten zacht zijn.
- Besmeer de wrap met de pesto en verdeel de kip en groenten eroverheen. Top af met de rucola.
- Klap de wrap dubbel en serveer deze op een bord.
Tip van FitChef
Lekker met wat Parmezaanse kaas eroverheen.