Wrap met linzensalade & kerrie-kokosricotta
Wrap met linzensalade & kerrie-kokosricotta
436kcal Per persoon
16g Eiwitten
59g Kh
15g Vetten
10g Vezels
Ingrediënten
- 100 gram linzen, uit blik
- 1 tomaat
- 1 handje rucola (30 g)
- 50 gram ricotta
- 25 gram rozijnen
- 1 snufje kerriepoeder (1 g)
- 1 eetlepel geraspte kokos (8 g)
- 1 tortilla wrap, meergranen
Zo maak je dit recept
- Spoel de linzen in een vergiet met water. Snijd de tomaat in stukjes. Meng de linzen met de rucola en tomaat. Breng op smaak met peper en zout.
- Meng de ricotta met de rozijnen, kerriepoeder, geraspte kokos, peper en zout.
- Verdeel de linzensalade over de wrap. Schep het ricottamengsel erop. Rol de wrap op.
Tip van FitChef
Verpak de wrap in plastic folie om gemakkelijk mee naar school of werk te nemen.