Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Wrap met linzensalade & kerrie-kokosricotta

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Wrap met linzensalade & kerrie-kokosricotta
436kcal Per persoon
Eiwit
16g Eiwit
Koolhydraten
59g Koolhydraten
Vet
15g Vet
Voedingsvezel
10g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 100 gram linzen, uit blik
  • 1 tomaat
  • 1 handje rucola
  • 50 gram ricotta
  • 25 gram rozijnen
  • 1 snufje kerriepoeder
  • 1 eetlepel geraspte kokos
  • 1 tortilla wrap, meergranen
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Spoel de linzen in een vergiet met water. Snijd de tomaat in stukjes. Meng de linzen met de rucola en tomaat. Breng op smaak met peper en zout. 
  2. Meng de ricotta met de rozijnen, kerriepoeder, geraspte kokos, peper en zout.
  3. Verdeel de linzensalade over de wrap. Schep het ricottamengsel erop. Rol de wrap op.

Tip van FitChef

Verpak de wrap in plastic folie om gemakkelijk mee naar school of werk te nemen.