Nieuw!
Wrap met pindakaas, rosbief & wortel
Wrap met pindakaas, rosbief & wortel
289kcal Per persoon
15g Eiwitten
27g Kh
14g Vetten
4g Vezels
Ingrediënten
- 1 tortilla wrap, meergranen
- 1 eetlepel pindakaas (20 g)
- 1 theelepel chilisaus (5 ml)
- 2 plakken rosbief
- 25 gram wortel julienne
- 1 handje gemengde sla (30 g)
Zo maak je dit recept
- Besmeer de wrap met de pindakaas en de chilisaus. Verdeel vervolgens de plakjes rosbief, wortel julienne en de sla erover. Breng op smaak met peper en zout.
- Snijd de wrap doormidden en serveer op een bord.
Tip van FitChef
1. Neem de wrap gemakkelijk mee door deze te verpakken in folie.
2. Verdeel wat (geroosterde) pinda’s over de wrap.