Nieuw!
Wraps met mediterrane tonijnsalade
Wraps met mediterrane tonijnsalade
633kcal Per persoon
59g Eiwitten
58g Kh
18g Vetten
11g Vezels
Ingrediënten
- 160 gram tonijn uit blik, in water
- 4 zongedroogde tomaten
- ½ rode ui
- 30 gram witte kaas (feta)
- 100 gram cannellini bonen
- 1 handje veldsla (30 g)
- 2 tortilla wraps, meergranen
Zo maak je dit recept
- Laat de tonijn uitlekken in een vergiet.
- Snijd de zongedroogde tomaten fijn. Snipper de ui. Snijd de feta in stukjes. Meng dit samen met de tonijn in een schaaltje.
- Spoel de bonen af met koud water en laat uitlekken. Voeg de bonen bij de tonijn en roer door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de veldsla over de wraps. Verdeel vervolgens de tonijnsalade erover en rol de wraps op. Halveer de wraps en serveer op een bord.
Tip van FitChef
1. Ook lekker om wat verse, gehakte peterselie door de tonijnsalade te roeren.
2. Deze lunch is makkelijk met je mee te nemen.