Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Sushi wrap met gemarineerde zalm

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Sushi wrap met gemarineerde zalm
338kcal Per persoon
Eiwit
26g Eiwit
Koolhydraten
27g Koolhydraten
Vet
14g Vet
Voedingsvezel
6g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 50 gram gerookte zalm
  • 1 bosuitje
  • 1 teen knoflook
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 50 gram edamame bonen
  • ¼ komkommer
  • 1 tortilla wrap, meergranen
  • 2 eetlepels cottage cheese
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de zalm in reepjes. Snijd het bosuitje in ringetjes. Pers het teentje knoflook. Meng de zalm, bosui en de helft van de knoflook met de sojasaus in een schaaltje. Laat dit even marineren.
  2. Spoel de boontjes in een vergiet af met koud water en laat uitlekken. Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in de lengte in linten.
  3. Besmeer de wrap met de cottage cheese en leg de komkommer erop. Verdeel vervolgens de gemarineerde zalm en boontjes erover. Breng naar wens op smaak met peper.
  4. Rol de wrap op. Snijd doormidden en serveer op een bord.

Tip van FitChef

Lunch je buiten de deur? Rol de sushiwrap in folie en neem hem makkelijk met je mee.