Nieuw!
Yoghurt met Brinta & gekarameliseerde peer
Yoghurt met Brinta & gekarameliseerde peer
562kcal Per persoon
18g Eiwitten
99g Kh
11g Vetten
9g Vezels
Ingrediënten
- 300 ml halfvolle yoghurt
- 50 gram Brinta
- 1 theelepel kaneel (2 g)
- 2 eetlepels honing (40 g)
- 1 peer
- ½ eetlepel (olijf)olie (5 ml)
Zo maak je dit recept
- Doe de yoghurt in een schaaltje. Roer de Brinta, kaneel, de helft van de agavesiroop en 2 eetlepels water erdoor. Zet dit even apart.
- Was de peer, verwijder het klokhuis en snijd in plakjes.
- Verwarm de olie in een koekenpan en voeg de peer samen met de rest van de agavesiroop eraan toe. Bak de peer 3 minuten op hoog vuur.
- Schep de yoghurt in een kom en verdeel de gekarameliseerde peer erover.
Tip van FitChef
Strooi een handje noten over de yoghurt.