Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Yoghurt met Brinta & gekarameliseerde peer

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Yoghurt met Brinta & gekarameliseerde peer
562kcal Per persoon
Eiwitten
18g Eiwitten
Kh
99g Kh
Vetten
11g Vetten
Vezels
9g Vezels

Ingrediënten

  • 300 ml halfvolle yoghurt
  • 50 gram Brinta
  • 1 theelepel kaneel (2 g)
  • 2 eetlepels honing (40 g)
  • 1 peer
  • ½ eetlepel (olijf)olie (5 ml)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Doe de yoghurt in een schaaltje. Roer de Brinta, kaneel, de helft van de agavesiroop en 2 eetlepels water erdoor. Zet dit even apart.
  2. Was de peer, verwijder het klokhuis en snijd in plakjes.
  3. Verwarm de olie in een koekenpan en voeg de peer samen met de rest van de agavesiroop eraan toe. Bak de peer 3 minuten op hoog vuur.
  4. Schep de yoghurt in een kom en verdeel de gekarameliseerde peer erover.

Tip van FitChef

Strooi een handje noten over de yoghurt.