Nieuw!
Yoghurt met Brinta & gekarameliseerde peer
Yoghurt met Brinta & gekarameliseerde peer
459kcal Per persoon
13g Eiwitten
70g Kh
14g Vetten
6g Vezels
Ingrediënten
- 250 ml halfvolle yoghurt
- 30 gram Brinta
- 1 theelepel kaneel (2 g)
- 1 ½ eetlepel honing (30 g)
- 1 peer
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
Zo maak je dit recept
- Doe de yoghurt in een schaaltje. Roer de Brinta, kaneel, de helft van de honing en 2 eetlepels water erdoor. Zet dit even apart.
- Was de peer, verwijder het klokhuis en snijd in plakjes.
- Verwarm de olie in een koekenpan en voeg de peer samen met de rest van de honing eraan toe. Bak de peer 3 minuten op hoog vuur.
- Schep de yoghurt in een kom en verdeel de gekarameliseerde peer erover.
Tip van FitChef
Strooi een handje noten over de yoghurt.