⏱42% Black Friday Korting!

1d00u59m09s

Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Zoete aardappel & pompoen stamppot met halloumi

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Zoete aardappel & pompoen stamppot met halloumi
638kcal Per persoon
Eiwit
26g Eiwit
Koolhydraten
69g Koolhydraten
Vet
29g Vet
Voedingsvezel
13g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 225 gram zoete aardappel
  • 1 rode paprika
  • 75 gram halloumi
  • 225 gram pompoenstukjes
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 theelepel mosterd
  • 100 gram andijvie, gesneden
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Schil de zoete aardappel en snijd in gelijke blokjes. Snijd de paprika in blokjes en de halloumi in plakjes.
  2. Doe de zoete aardappel samen met de pompoenstukjes in een pan met ruim water en kook in 10 minuten gaar.
  3. Verwarm ondertussen de olie in een koekenpan en bak hierin de halloumi aan beide kanten goud bruin, ongeveer 2 minuten per kant.
  4. Giet de zoete aardappel en pompoen af en stamp tot een grove puree. Meng de mosterd hier doorheen en breng op smaak met peper en zout. Roer de andijvie en paprikablokjes door de puree.
  5. Serveer de stamppot op een bord en leg de halloumi er bovenop.

Benodigdheden

  • Stamper

Tip van FitChef

Bestrooi deze zoete aardappel en pompoen stamppot ook eens met wat komijnzaadjes!