Nieuw!
Baby romaine salade met gerookte forel
Baby romaine salade met gerookte forel
350kcal Per persoon
34g Eiwitten
10g Kh
19g Vetten
8g Vezels
Ingrediënten
- 1 krop baby romaine sla
- ½ komkommer
- 8 cherry tomaten
- 1 stengel bleekselderij
- 1 forelfilet, gerookt
- ½ citroen
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- ½ theelepel mosterd (5 g)
Zo maak je dit recept
- Haal de sla blaadjes van de baby romaine los, was deze, schud goed uit en snijd in reepjes. Snijd de komkommer in plakjes. Halveer de tomaatjes. Snijd de bleekselderij in dunne plakjes. Doe dit samen in een diep bord.
- Snijd de forel in stukjes en verdeel over de salade.
- Maak een dressing van 1 eetlepel citroensap, de olie en de mosterd door dit in een klein schaaltje door elkaar te roeren.
- Giet de dressing over de salade en hussel door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
Tip van FitChef
1. Verdeel er wat fijngehakte verse dille over.
2. Bereid dit lunchgerecht met baby romaine en gerookte forel in een afsluitbaar bakje om deze gemakkelijk mee te nemen.