⏱42% Black Friday Korting!

1d02u39m18s

Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Bloemkoolrijst roerbak met ei

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Bloemkoolrijst roerbak met ei
297kcal Per persoon
Eiwit
14g Eiwit
Koolhydraten
15g Koolhydraten
Vet
20g Vet
Voedingsvezel
8g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 sjalotje
  • 1 teen knoflook
  • 1,5 eetlepel (olijf)olie
  • 1 snufje kurkuma
  • 8 cherry tomaten
  • 50 gram spinazie
  • 200 gram bloemkoolrijst
  • 1 ei
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snipper het sjalotje en pers de knoflook.
  2. Verwarm de helft van de olie in een pan en bak het sjalotje glazig. Voeg na 2 minuten de knoflook en kurkuma toe en bak 2 minuten mee.
  3. Halveer de cherrytomaatjes en voeg deze samen met de spinazie toe aan de pan. Bak 2 minuten mee. Voeg als laatste de bloemkoolrijst toe en bak 4 minuten mee tot deze zachter wordt.
  4. Verwarm in een andere pan de rest van de olie en bak het ei.
  5. Serveer de bloemkoolrijstroerbak met het ei.

Tip van FitChef

<p>Deze bloemkoolrijstroerbak is lekker met verse peterselie of koriander.</p>