Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Bloemkoolrijst salade met halloumi

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Bloemkoolrijst salade met halloumi
379kcal Per persoon
Eiwit
20g Eiwit
Koolhydraten
23g Koolhydraten
Vet
23g Vet
Voedingsvezel
10g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 rode paprika
  • 1 bosuitje
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 snufje kurkuma
  • 1 snufje kerriepoeder
  • 200 gram bloemkoolrijst
  • 8 cherry tomaten
  • ¼ komkommer
  • 50 gram halloumi
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de paprika in blokjes. Snijd het bosuitje in ringetjes.
  2. Verwarm de olie in een pan, voeg de paprikablokjes toe en bak 3 minuten. Voeg dan de kruiden en bosui toe en bak dit een minuut mee. Voeg de bloemkoolrijst toe, roer alles door elkaar en bak dit in 2-3 minuten gaar. Doe hierna de bloemkoolrijst in een kom en laat dit een beetje afkoelen.
  3. Halveer de tomaatjes en snijd de komkommer in blokjes. Meng de tomaatjes en komkommer door de bloemkoolrijstsalade.
  4. Snijd de halloumi in blokjes en bak deze (in dezelfde pan waarin je de bloemkoolrijst gebakken hebt) op middelhoog vuur goudbruin.
  5. Serveer de bloemkoolrijstsalade met de halloumiblokjes in een diep bord. Breng naar wens op smaak met peper.

Tip van FitChef

Het is lekker om wat verse peterselie of stukjes bleekselderij toe te voegen aan deze bloemkoolrijstsalade.