Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Couscous met broccoli & Aziatisch gehakt

  • 20 minuten
  • 1 persoon
Couscous met broccoli & Aziatisch gehakt
677kcal Per persoon
Eiwit
43g Eiwit
Koolhydraten
98g Koolhydraten
Vet
12g Vet
Voedingsvezel
22g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 125 gram wortel
  • 1 bosuitje
  • 1 cm gember
  • 1 broccoli
  • 60 gram couscous
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 125 gram vegetarisch gehakt
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 eetlepel honing
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snipper de ui. Pers het teentje knoflook. Snijd de wortel in dunne reepjes. Snijd het bosuitje in ringetjes. Snijd de gember fijn.
  2. Zet ondertussen de broccoliroosjes op in een pan met water en kook beetgaar in 5 minuten. 
  3. Bereid de couscous volgens de verpakking.
  4. Verwarm de olie in een pan. Voeg de wortel en ui toe aan de pan en bak dit 3 minuten. Voeg het gehakt, de knoflook en de gember doe. Bak dit gaar in 5 minuten. Voeg de sojasaus, honing en bosui toe en verwarm dit nog 1 minuut mee. Breng naar wens op smaak met peper.
  5. Serveer het gehakt met de couscous en broccoli op een bord.

Tip van FitChef

Deze couscous met broccoli & Aziatisch gehakt is ook lekker met wat sesamzaadjes.