Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Couscous met pastinaak, pompoen & feta

  • 20 minuten
  • 1 persoon
Couscous met pastinaak, pompoen & feta
669kcal Per persoon
Eiwitten
22g Eiwitten
Kh
84g Kh
Vetten
27g Vetten
Vezels
14g Vezels

Ingrediënten

  • 1 pastinaak
  • 200 gram pompoenstukjes
  • 1 theelepel ras el hanout (2 g)
  • 1 ½ eetlepel (olijf)olie (15 ml)
  • 1 ½ theelepel honing (11 g)
  • 70 gram couscous
  • 50 gram witte kaas (feta)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Schil de pastinaak en snijd in reepjes.
  3. Meng in een schaal de pastinaak met de pompoen, ras el hanout, olie en agavesiroop. Hussel goed door elkaar.
  4. Verdeel de groenten over de bakplaat en zet voor 18 minuten in de oven. Schep de groenten halverwege even om.
  5. Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Verdeel de couscous met de geroosterde groenten op een bord en verkruimel de feta erover. Breng op smaak met peper en zout.

Benodigdheden:

  • Bakplaat met bakpapier

Tip van FitChef

1. Verdeel wat gehakte amandelen en/of verse peterselie over de couscous met pastinaak.
2. Ook lekker met geitenkaas in plaats van feta.