Nieuw!
Couscous met pastinaak, pompoen & feta
Couscous met pastinaak, pompoen & feta
669kcal Per persoon
22g Eiwitten
84g Kh
27g Vetten
14g Vezels
Ingrediënten
- 1 pastinaak
- 200 gram pompoenstukjes
- 1 theelepel ras el hanout (2 g)
- 1 ½ eetlepel (olijf)olie (15 ml)
- 1 ½ theelepel honing (11 g)
- 70 gram couscous
- 50 gram witte kaas (feta)
Zo maak je dit recept
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Schil de pastinaak en snijd in reepjes.
- Meng in een schaal de pastinaak met de pompoen, ras el hanout, olie en agavesiroop. Hussel goed door elkaar.
- Verdeel de groenten over de bakplaat en zet voor 18 minuten in de oven. Schep de groenten halverwege even om.
- Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel de couscous met de geroosterde groenten op een bord en verkruimel de feta erover. Breng op smaak met peper en zout.
Benodigdheden:
- Bakplaat met bakpapier
Tip van FitChef
1. Verdeel wat gehakte amandelen en/of verse peterselie over de couscous met pastinaak.
2. Ook lekker met geitenkaas in plaats van feta.