Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Curry met krieltjes, bloemkool & kabeljauw

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Curry met krieltjes, bloemkool & kabeljauw
468kcal Per persoon
Eiwitten
29g Eiwitten
Kh
47g Kh
Vetten
19g Vetten
Vezels
11g Vezels

Ingrediënten

  • 1 kabeljauwfilet (diepvries) (à ca. 100 g)
  • 200 gram krieltjes
  • 200 gram bloemkoolroosjes
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 1 ½ theelepel kerriepoeder (3 g)
  • 50 ml kokosmelk
  • 50 gram tuinerwten (diepvries)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Deze heerlijke curry met krieltjes, bloemkool en kabeljauw zet je al binnen 20 minuten op tafel. Een makkelijke én lekkere manier om wat vaker vis te eten!

Zo maak je dit recept

  1. Laat de kabeljauw op een bordje ontdooien.
  2. Doe de krieltjes en de bloemkool in een pan met ruim water en kook dit alvast 4 minuten voor. Giet dan af.
  3. Verwarm de olie in een pan. Bak de kabeljauwfilet 3 minuten. Voeg de bloemkool, krieltjes en kerrie toe en bak dit een minuut mee. Voeg vervolgens de kokosmelk en 50 ml water toe aan de pan. Laat het geheel met de deksel op de pan nog zo’n 5 minuten sudderen. Voeg in de laatste 2 minuten de tuinerwten toe en verwarm deze mee.
  4. Breng het geheel op smaak met peper en zout en serveer op een (diep) bord.

Tip van FitChef

Bij deze curry met krieltjes, bloemkool en kabeljauw is het ook lekker om een in ringetjes gesneden rood pepertje mee te bakken.