Nieuw!
Gnocchi traybake met gehaktballetjes, tomaat & broccoli
Gnocchi traybake met gehaktballetjes, tomaat & broccoli
571kcal Per persoon
34g Eiwitten
59g Kh
22g Vetten
11g Vezels
Ingrediënten
- 225 gram broccoliroosjes (diepvries)
- 100 gram rundergehakt, mager
- 2 theelepels Italiaanse kruiden, gedroogd (4 g)
- 150 gram gnocchi
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 6 cherry tomaten
Zo maak je dit recept
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier
- Snijd de broccoli in roosjes. Breng het gehakt in een schaaltje op smaak met de helft van de Italiaanse kruiden en wat peper en zout en maak er met je handen kleine balletjes van.
- Leg de broccoliroosjes, gehaktballetjes en gnocchi op de bakplaat. Besprenkel met de olie en de andere helft van de Italiaanse kruiden, samen met wat peper en zout.
- Zet de bakplaat in de oven. Rooster in 20 minuten gaar. Leg de tomaatjes er na de helft van de baktijd bij op de bakplaat en laat deze 10 minuten mee roosteren.
- Serveer de gnocchi met groenten en gehaktballetjes op een bord.
Benodigdheden:
- Bakplaat met bakpapier
Tip van FitChef
Garneer de gnocchi traybake met verse basilicum.