Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Gnocchi traybake met gehaktballetjes, tomaat & broccoli

  • 25 minuten
  • 1 persoon
Gnocchi traybake met gehaktballetjes, tomaat & broccoli
571kcal Per persoon
Eiwitten
34g Eiwitten
Kh
59g Kh
Vetten
22g Vetten
Vezels
11g Vezels

Ingrediënten

  • 225 gram broccoliroosjes (diepvries)
  • 100 gram rundergehakt, mager
  • 2 theelepels Italiaanse kruiden, gedroogd (4 g)
  • 150 gram gnocchi
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 6 cherry tomaten
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier
  3. Snijd de broccoli in roosjes. Breng het gehakt in een schaaltje op smaak met de helft van de Italiaanse kruiden en wat peper en zout en maak er met je handen kleine balletjes van.
  4. Leg de broccoliroosjes, gehaktballetjes en gnocchi op de bakplaat. Besprenkel met de olie en de andere helft van de Italiaanse kruiden, samen met wat peper en zout.
  5. Zet de bakplaat in de oven. Rooster in 20 minuten gaar. Leg de tomaatjes er na de helft van de baktijd bij op de bakplaat en laat deze 10 minuten mee roosteren.
  6. Serveer de gnocchi met groenten en gehaktballetjes op een bord.

Benodigdheden:

  • Bakplaat met bakpapier

Tip van FitChef

Garneer de gnocchi traybake met verse basilicum.