Nieuw!

Griekse yoghurt pannenkoeken

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 10 minuten
  • 1 persoon
486kcal Per persoon
Eiwit
18g Eiwit
Koolhydraten
28g Koolhydraten
Vet
34g Vet
Voedingsvezel
4g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 125 ml Griekse yoghurt (10% vet)
  • 40 gram havermout
  • 1 ei
  • 1 theelepel kaneel
  • 1,5 eetlepel (olijf)olie
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Meng de yoghurt met de havermout, ei en kaneel kort in de blender tot een egaal beslag.
  2. Meng de helft van de olie in een pan en schep de helft van het beslag erin. Bak de pannenkoek 2 minuten per kant op middelhoog vuur en draai dan voorzichtig om. Maak zo nog een pannenkoek.
  3. Serveer de yoghurtpannenkoeken op een bord.

Benodigdheden

  • Blender

Tip van FitChef

1. Serveer de pannenkoeken met een dot Griekse yoghurt met kaneel.
2. Ook lekker met vers fruit.