Nieuw!
Griekse yoghurt pannenkoeken
Griekse yoghurt pannenkoeken
486kcal Per persoon
18g Eiwitten
28g Kh
34g Vetten
4g Vezels
Ingrediënten
- 125 ml Griekse yoghurt (10% vet)
- 40 gram havermout
- 1 ei
- 1 theelepel kaneel (2 g)
- 1 ½ eetlepel (olijf)olie (15 ml)
Zo maak je dit recept
- Meng de yoghurt met de havermout, ei en kaneel kort in de blender tot een egaal beslag.
- Meng de helft van de olie in een pan en schep de helft van het beslag erin. Bak de pannenkoek 2 minuten per kant op middelhoog vuur en draai dan voorzichtig om. Maak zo nog een pannenkoek.
- Serveer de yoghurtpannenkoeken op een bord.
Benodigdheden:
- Blender
Tip van FitChef
1. Serveer de pannenkoeken met een dot Griekse yoghurt met kaneel.
2. Ook lekker met vers fruit.