Havermout & banaan koekjes
Havermout & banaan koekjes
167kcal Per koekje
3g Eiwitten
35g Kh
2g Vetten
3g Vezels
Ingrediënten
- 1 banaan
- 75 gram havermout
- 2 eetlepels honing (40 g)
- 40 gram cranberry's, gedroogd
Zo maak je dit recept
- Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakrooster met bakpapier.
- Prak de banaan in een kommetje fijn met een vork. Voeg de havermout en honing toe en roer tot een beslag. Meng ook de cranberry's door het beslag.
- Maak met je handen 4 koekjes van het beslag en leg ze op het met bakpapier beklede rooster. Bak de havermout- en banaankoekjes goudbruin in 25 minuten.
Benodigdheden:
- Bakpapier
Tip van FitChef
Ook handig om twee koekjes als ontbijt te nemen als je haast hebt.