Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Havermout & banaan koekjes

  • 30 minuten
  • 4 koekjes
Havermout & banaan koekjes
167kcal Per koekje
Eiwit
3g Eiwit
Koolhydraten
35g Koolhydraten
Vet
2g Vet
Voedingsvezel
3g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 banaan
  • 75 gram havermout
  • 2 eetlepels honing
  • 40 gram cranberry's, gedroogd
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakrooster met bakpapier.
  2. Prak de banaan in een kommetje fijn met een vork. Voeg de havermout en honing toe en roer tot een beslag. Meng ook de cranberry's door het beslag.
  3. Maak met je handen 4 koekjes van het beslag en leg ze op het met bakpapier beklede rooster. Bak de havermout- en banaankoekjes goudbruin in 25 minuten.

Benodigdheden

  • Bakpapier

Tip van FitChef

Ook handig om twee koekjes als ontbijt te nemen als je haast hebt.