Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Havermout met banaan, rozijnen & kaneel

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Havermout met banaan, rozijnen & kaneel
541kcal Per persoon
Eiwit
17g Eiwit
Koolhydraten
102g Koolhydraten
Vet
7g Vet
Voedingsvezel
8g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 250 ml halfvolle melk
  • 40 gram havermout
  • 1 banaan
  • 25 gram rozijnen
  • 1 eetlepel honing
  • 1 snufje kaneel
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Breng in een pan de melk aan de kook en strooi al roerend de havermout erin. Kook de havermout al roerend op zacht vuur tot een lekkere pap.
  2. Snijd intussen de banaan in plakjes. Schep de havermoutpap in een kom. Verdeel de plakjes banaan, rozijnen, honing en kaneel erover.

Tip van FitChef

Maak deze havermout met banaan, rozijnen en kaneel af met verse muntblaadjes of stukjes noot.