Havermout met banaan, rozijnen & kaneel
Havermout met banaan, rozijnen & kaneel
541kcal Per persoon
17g Eiwitten
102g Kh
7g Vetten
8g Vezels
Ingrediënten
- 250 ml halfvolle melk
- 40 gram havermout
- 1 banaan
- 25 gram rozijnen
- 1 eetlepel honing (20 g)
- 1 snufje kaneel (1 g)
Zo maak je dit recept
- Breng in een pan de melk aan de kook en strooi al roerend de havermout erin. Kook de havermout al roerend op zacht vuur tot een lekkere pap.
- Snijd intussen de banaan in plakjes. Schep de havermoutpap in een kom. Verdeel de plakjes banaan, rozijnen, honing en kaneel erover.
Tip van FitChef
1. Maak deze havermout met banaan, rozijnen en kaneel af met verse muntblaadjes of stukjes noot.
2. Het is ook lekker om er wat pindakaas overheen te doen.