Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Havermout met banaan, rozijnen & kaneel

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Havermout met banaan, rozijnen & kaneel
541kcal Per persoon
Eiwitten
17g Eiwitten
Kh
102g Kh
Vetten
7g Vetten
Vezels
8g Vezels

Ingrediënten

  • 250 ml halfvolle melk
  • 40 gram havermout
  • 1 banaan
  • 25 gram rozijnen
  • 1 eetlepel honing (20 g)
  • 1 snufje kaneel (1 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Breng in een pan de melk aan de kook en strooi al roerend de havermout erin. Kook de havermout al roerend op zacht vuur tot een lekkere pap.
  2. Snijd intussen de banaan in plakjes. Schep de havermoutpap in een kom. Verdeel de plakjes banaan, rozijnen, pindakaas, honing en kaneel erover. 

Tip van FitChef

Maak deze havermout met banaan, rozijnen en kaneel af met verse muntblaadjes of stukjes noot.