Nieuw!
Overnight oats met frambozen & pindakaas
Overnight oats met frambozen & pindakaas
477kcal Per persoon
20g Eiwitten
61g Kh
17g Vetten
13g Vezels
Ingrediënten
- 50 gram havermout
- 100 ml halfvolle yoghurt
- 100 ml halfvolle melk
- 1 eetlepel pindakaas (20 g)
- 100 gram frambozen (diepvries)
- 1 eetlepel honing (20 g)
Zo maak je dit recept
- Roer de avond ervoor de havermout met de yoghurt, melk en de helft van de pindakaas door elkaar in een afsluitbaar bakje. Zet het bakje in de koelkast.
- Laat de frambozen 's nachts in een schaaltje in de koelkast ontdooien.
- Haal 's ochtends de overnight oats uit de koelkast en voeg eventueel een scheutje (warm) water toe als je het te dik vindt.
- Pureer de frambozen met een vork en roer de honing erdoor.
- Serveer de helft van de overnight oats in een glas en schep de helft van de frambozenpuree erover. Maak zo nog een laag.
- Schep tot slot de rest van de pindakaas erover.
Tip van FitChef
Vergeten voor te bereiden? Of wil je toch liever een warm ontbijtje? Verwarm dan de melk met de havermout en schep de rest van de ingrediënten erdoor.