Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Havermout met pompoen & kiwi

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Havermout met pompoen & kiwi
312kcal Per persoon
Eiwit
16g Eiwit
Koolhydraten
46g Koolhydraten
Vet
7g Vet
Voedingsvezel
7g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 75 gram pompoenstukjes
  • 40 gram havermout
  • 250 ml halfvolle melk
  • 1 snufje kaneel
  • 1 kiwi
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Kook de pompoenstukjes 5 minuten in een pannetje met water. Giet vervolgens af en prak de pompoenstukjes met een vork voorzichtig fijn in het pannetje.
  2. Doe de havermout samen met de melk bij de pompoen, roer door elkaar en verwarm 4 minuten tot een stevige pap. Breng op smaak met de kaneel.
  3. Schil ondertussen de kiwi en snijd in stukjes.
  4. Giet de havermout in een schaaltje en verdeel de kiwi erover.

Tip van FitChef

Gebruik in plaats van kaneel eens speculaaskruiden en/of verdeel een handje (diepvries) blauwe bessen over de havermout.